عمل کیست و سونوگرافی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من سونو دادم نوشته ناحیه اکوفری در تخمدان چپ دیده شد.تازه عمل کیست انجام دادم بنظرتون چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکل جدی وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

یعنی بنظرتون کیست نیست؟

@انتظاااااااار

خیر نگران نباشید شما کیست تخمدان ندارید موفق باشید.

@کارشناس نی نی سایت

رفتم پیش یه دکتر تو شهرمون میگفت این ناحیه اکوفری به قطر 45میلی همون کیست تخمدانه و نمیتونی اقدام کنی.خیییلی نگرانم.توروخدا بگین واقعا کیسته؟

@انتظاااااااار

شما به قطر  کیست  در سوال خود اشاره ای نکرده بودید و تا زمانی که ابعاد کیست در گزارش سونوگرافی نباشد  نمی توان تشخیص کیست را داد و جواب سونوگرافی خود را ناقص فرستاده بودید جای نگرانی ندارد با مصرف دارو به راحتی کیست تخمدان برطرف می شود موفق باشید