سلام.من 6 ماه پیش زخم دهانه رحم سوزوندم.ولی خوب نشدم. البته زخمم گسترده بود به گفته دکتر. چه کنم خوب بشم .اگر بخوام باردار بشم خطرناکه؟ یعنی اول باید زخم کامل خوب بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دوست بزرگوار
بررسی سرویکس از نظر سلامت و چکاپ دوره ای برای همه خانم ها پس از ازدواج انجام میشود. پس از ۳۰ سالگی از پاپ اسمیر و بررسی HPV توامان میتوان استفاده کرد که CO TEST نام دارد. در ضمن که درمانهای لازم هم در صورت ملاحظه هر گونه مشکل برای بیمار انجام میشود، شما اگر در حال حاضر بلاتکلیف هستید به یکی از کلینیک های دانشگاهی زنان زایمان برای معاینه و بررسی وضعیتتان مراجعه کنید.