دلایل مبتلا شدن کودک به اوتیسم

با سلام

بعضی جاها خوندم زنان pco ممكن است فرزندان مبتلا به اوتيسم به دنيا بياورند . آيا اين واقعیت است؟

و سوال بعد اينكه اصلا چرا كودكی مبتلا به اوتيسم ميشود؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن٢٥جنسیتشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.
مواردی که برای پیش بینی و پیشگیری بیان میشه، همگی درحد نظریه و احتماله. هنوز قطعیت یا افزایش احتمال آنها تایید نشده.
جواب این سوال که "چرا کودکی به اوتیسم مبتلا میشه؟" هنوز مشخص نیست.
سابقه فامیلی شاید یکی از اصلی ترین عوامله. اگر در نزدیکان پدر و مادر یک فرد اوتیسم متولد شده باشه، احتمال به دنیا اومدن مجدد فرزند مبتلا به اوتیسم، افزایش پیدا میکنه.
نگران نباشید و کمتر به مواردی که به آنها تسلط ندارید، فکر کنید.
موفق باشید