سلام ببخشید میخاستم بپرسم ک نزدیک 4 ماه اقدام کردم برای بارداری ولی باردار که نشدم دوماهم پریود نشدم که دکتر قرص دوفاستون بهم داد بعد از یهفته از اتمام قرص دوفاستون پریود شدم .. بعد از شب سوم قرص لتروزول و کلومیفن را هر کدام دوتا مصرف میکنم.. خونریزی من خیلی کم شده تقریبا لک شده.. آیا طبیعیه؟؟ بعد اینکه بعد از اتمام قرص بازم باید اقدام کنم برای بارداری..

اطلاعات تکمیلی

سنخانه دارجنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله در تایم تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.

تجربه شما

سپاسگذارم از وقتی که گذاشتین