سلام من میخوام برم روی دستگاه QRMA

برای آنالیز بدن میخواستم ببینم واقعا خوبه ؟چه چیزهایی رو نشون میده ؟ اگه واقعا مفیده برم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
معتبرترین دستگاه برای آنالیز بدن دستگاهی به نام In Body است که اطلاعاتی نظیر میزان توده چربی، توده لخم عضلانی و آب درون و بیرون سلولی را به تفکیک در اندامها و تنه نشان می دهد. انجام آنالیز بدن فقط همانند یک تست تشخیصی است که باید توسط یک فرد متبحر و مجرب تفسیر گردد که علاوه بر تشخیص بتواند و بداند که چه استراتژی درمانی برای رفع مشکل اتخاذ نماید.