به ارگاسم نرسیدن در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3873 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. بنده تمایلم به رابطه بالاست اگه هر روزم باشه باز مشکلی ندارم و هیچ وقتم همسرم تحت هیچ شرایطی از من نه نشنیده حتی 90 درصد پیشنهاد ازطرف منه.اما مشکلم اینجاست که در حین رابطه هیچ حسی ندارم.صفر ! و برای اینکه همسرم متوجه نشه فقط تظاهر میکنم که پر از حسه ، رابطه برام. اما در واقع هیچ حسی ندارم مخصوصآ از دخول که انجام میشه بهم حس نمیده اگه ساعت هام طول بشه من هیچ حسی ندارم مگه اینکه خودم با دست پوستشو بمالم تا به ارگاسم برسم یا مثلآ پوستشو به بدن همسرم کشیده بشه. یعنی از حرکت رفت و آمد هیچ حسی به من دست نمیده. میخواستم بدونم چرا مشکلم چیه؟ و برای حلش باید چیکارکنم.!؟ یه بچه دوسال و نیمم دارم و قبل بارداری هم اینجوری بودم. فکر کنم اصلآ تا حالا نفهمیدم حس ارگاسم واقعی چی هست.لطفآکمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
تحقیقات نشان داده فقط 30 درصد خانوم ها می تونن با نزدیکی ارضا بشن.یعنی 70درصد خانومها برای تجربه ارگاسم نیاز دارن به تحریک کلیتوریس.

دلایلی مختلفی میتونه باعث  عدم لذت شما ورسیدن به ارگاسم باشه  مسایل جسمی و هورمونی و عوارض دارویی گرفته تا مسایل روانی..
بزرگتربین اشتباه شما تظاهر به لذت بردن هست  فیلم بازی کردن و تقلید کردن ارگاسم، به صرف اینکه مثلا همسر لذت بیشتری ببرد، درواقع یک دروغ است
با همسرتان صحبت کنید وبخواهید که برای یادگیری روشهای نزدیکی هردو به یک زوج درمانگر مراجعه کنید

تجربه شما

واقعآ عجیبه.کسی تاحالا اینجوری بوده؟مگه میشه