کم شدن شدت ارگاسم

سلام خسته نباشید

۶ ساله ازدواج کردم

یکی دوسالیه که شدت ارگاسمم کم شده...در حد چند ثانیه و انقباض خیلی کم

قبلا ۳ یا ۴ برابر بود

علت این مشکل جسمیه یا روحی؟راه حلی برای رفعش داره

ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
ارگاسم در بانوان بسیار تحت تاثیر روابط عاطفی، تمرکز ، و شدت تحریک جنسی است.
لذا اگر در روابط عاطفی خودتان با همسرتان در طی یکی دو سال اخیر دچار دلشکستگی ها و دلخوری هایی شده اید طبیعی است که ارگاسم شما با مشکلاتی همراه می شود.
برای رسیدن به یک ارگاسم قوی، نیازمند این هستید که به شدت تحریک شوید. بنابراین اگر روابط جنسی یکنواختی با همسرتان دارید، یا وقت کافی برای تحریک جنسی و معاشقه نمی گذارید احتمال دارد که روی تجربه ارگاسم شما اثر نامطلوب داشته باشد.
بنابراین پیشنهاد می کنم موارد زیر را انجام دهید:
۱- اگر اختلافات زناشویی دارید حتما با رفتن پیش یک مشاور خانواده آنها را برطرف کنید.
۲- بازی های جدید جنسی رو انتخاب کنید و انجام بدید. با تغییر در محیط و پوزیشن و مدلهای رابطه جنسی، به روابط جنسی خود تنوع بدهید.
۳- به معاشقه بیشتر از دخول بپردازید.
۴- در زمان دخول به طور همزمان کلیتوریس رو تحریک کنید
۵- تمرکزتان را در حین رابطه جنسی افزایش دهید