برخورد با قهر کردن همسر

95 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید فکر کنم سوال تکراری باشد ولی با شوهر قهر قهرو باید چه رفتاری کرد تا بتونه خودش کنار بیاد که قهر کردن راه حل نیست شوهر من به شدت از بحث کردن راجب مشکل پیش آمده به منظور حل کردنش امتناع میکنه و اصلا در این مواقع منطقی بر خورد نمیکنه و قهر میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

البته وقتی قهر میکنه من اصلا توجهی به قهرش نمیکنم تا بخواد با قهر همه چیو به دست بیاره  ولی از قهر به شدت بدم میاد ایشون 27 سالشونه و یکم برای بچه بازی دیره در حالی که فرزند 8 ماهه داریم

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز. مطمئنا گفتگو بهترین راه حل مشکلات هست. ولی گاهی علیرغم دونستن این موضوع، در ایجاد فضای مناسب گفتگو موفق نیستیم. معمولا خانمها از نظر مهارتهای کلامی قویتر هستن و بدلیل احساساتشون، فضا رو به سرعت به سمت هیجان و تنش می برن. این شرایط باعث میشه مردها در گفتگو پیشاپیش احساس باخت کنن و ترجیح میدن به جای حرف زدن، سکوت کنن و از قهر برای بیان ناگفته ها استفاده کنن.برای جلب همراهی شون: مکان و زمان مناسبی برای طرح موضوع انتخاب کنید، از مهارتهای شنونده ی خوب بودن بهره بگیرید، برای اظهار نظر عجله نکنید چون پردازش اطلاعات ذهنی برای گفتگو در ایشون کندتر از شماست، اگر سوء برداشتی داشتید در موردش بپرسید و درخواست شفافیت کنید و عجولانه موضع نگیرید که در لاک خودش فرو بره، اگر حرف منطقی زد منصفانه تایید کنید تا پذیرش شما همدلی و پذیرش نسبت به شما رو افزایش بده و بعد در آرامش نظر خودتون رو بگید.

البته الگوهای کودکی گاهی سرسخت و قوی هستن و کسی که آموخته با قهر کارهاش رو پیش ببره، سخت تغییر می کنه. اگر این نکات بالا کمکی نکرد از زوج درمان گر کمک بگیرید.

تجربه شما

سلام مجدد.دوست عزیزم، یک ازدواج موفق، ازدواجیه که در اون زوجین تفاوتهای هم رو می پذیرن.میگی که شوهرم تربیت نشده و باید از ابتدا تربیت بشه!با چنین پیش فرض ذهنی، ایا ممکنه زندگیت درست بشه؟ همسرت مثل شما مثل برادرت و مثل همه ی ما یک سری خصوصیت ذاتی و یک سری مشکل رفتاری داره.کم حرف بودن و درون گرا بودن خصوصیت ایشونه و نمیشه توقع تغییر زیاد داشت.اتفاقا چنین افرادی چون نمی تونن در کلام خودشون رو عرضه کنن از روشهای دیگری برای دیده شدن کمک میگیرن و این اصلا عجیب یا تحقیرآمیز نیست.کمی همدلی و درک ایشون بجای قضاوت و برچسب منفی میتونه رابطه عاطفی تون رو محکم کنه.مردها برای زنی که دوستشون داره و تایید و تشویقشون می کنه؛ بسیار انعطاف پذیر و همراه میشن.بالعکس هرچه بازخورد منفی و نگاه بیمارگونه به ایشون داشته باشی از شما دورتر میشه و بیشتر اسیب می بینی و دچار خلا میشی.

@مهدیه_مرادی_پور

سلام مجدد من اصلا نخواستم قضاوت كنم يا منفی نگری كنم چيزایی كه ازشون ميبينم چيزای عجيبی هستن ولی اين روزا سعی ميكنم سكوت پيشه كنم در برابر رفتار و حرف بدش و سعی كنم زمان حرف زدن رو باهاش پيدا كنم كه يكم سخته و الان كمی اوضاع بهتر شده درونگرايیش حد آخرش هست و بايد خيلی مراقب باشم زياد صحبت نكنم و كی حرف بزنم ولی واقعا سخته شما ايده ای داريد راجع بهش!؟

سلام ممنونم ایشون اصلا از گفتگو خوشش نمیاد کلا کم حرف هستن بله به اینکه سرعت پردازشش پایین تره پی بردم ولی کلا میگه اگه نظر من غیر منطقی هم بود چیزی نگو در ضمن وقتی خونه پدر مادرش هستیم از خود بیخود میشه و گاهی از خودش رفتار ناشایست به من نشون میده مثلا دیشب میگه لباس بچه رو در بیار تو این زمستونی ببین ذوق کنن پدر مادرم من ممناعت کردم ولی وقتی مادرشون دور شد باهام کج خلقی کرد و با لحن بدی گفت از این اخلاقت خوشم نمیاد به من احترام بگذار من هیچوقت رو حرفش حرف نیاوردم ولی واکنش دیشبش واقعا برام عجیب بود با این مسئله ها چه کنم گاهی فکر میکنم همسرم هنوز بچه هست  و نیاز داره از اول تربیت بشه با تشکر از شما