ضرب و شتم و درخواست طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 260 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

سال ۹۲ به دلیل کتک زدن های همسرم ازش شکایت کردم و ایشون به زندان افتاد ولی با وساطتت بزرگتر ها برگشتم و رضایت دادم ولی حالا میخوام طلاق بگیرم چون همسرم کاملا منو محدود کرده و حتی اجازه نمیده خونه مادرم برم و چند بار هم گقته میخوام زن بگیرم

من میتونم به دادگاه برم و پرونده شو دوباره به جریان بندازم ؟ چند تا نامه پزشکی قانونی هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. با توضیحات شما احتمالا شما در داسرا و قبل از صدور رای محکومیت اقدام به رضایت کرده اید. و احتمال زیاد هم رضایت خود را مشروط به حسن معاشرت و عدم تکرار ضرب و شتم توسط ایشان نکرده اید. که در این صورت چون موضوع به اثبات نرسیده نتیجه ای برای شما نخواهد داشت و نمی توانید به آن استناد کنید.

2. شما قبل از هر اقدامی به سند ازدواجتان مراجعه کنید و شروط دوازده گانه سند ازدواج رو مطالعه کنید در صورتی که یکی از این شرایط را همسر شما دارا شد می توانید دادخواست طلاق بدهید در غیر این صورت نمی توانید تقاضای طلاق کنید.

3. در خصوص زن گرفتن بدون اجازه و اذن شما مطابق یکی از همان دوازده شرط سند ازدواج شما حق طلاق پیدا می کنید.

4. اگر رضایت مشروط داده باشید و به شروط خواسته شده عمل نکرده باشد امکان بجریان انداختن مجدد پرونده وجود دارد.

موفق باشید.

تجربه شما

سلام خانوم ببخشید میپرسم اما چون منم شرایط شما رو دارم میپرسم بخاطر اون شکایت شوهرتون با شما بدتر شد رفتارش؟؟؟؟