واكسن HPV و رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 234 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام .

من و همسرم اولين رابطه جنسی خودمان را بعد از ازدواج با هم تجربه كرديم و قبلا با كس ديگری ارتباط جنسی از هيچ نوعی نداشتيم و مسلما مطمئن هستيم در آينده هم با كس ديگری رابطه نخواهيم داشت حالا سوال من اينجاست كه آيا زدن واكسن HPV برای من كه 26 ساله هستم ضرورتی دارد ؟ حقيقتش من از ترس گرفتن سرطان رحم به دليل ارثی بودن اين بيماری از پزشكم خواستم اين واكسنو برام بنويسه و ايشونم نوشتن اما بعدا با تحقيقاتم متوجه شدم راه سرايت اچ  پی وی رابطه جنسی با فرد مبتلاست . با وجود اين اطلاعات آيا نيازی به تزريق دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلطراح صنعتیوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام يكى از احتمالات، انتقال از راه جنسى هست پس واكسن ميتونه موثر باشه

تجربه شما

سلام خانوم دكتر .خيلی ممنون از پاسختون . امكانش هست راه های ديگه انتقال را بفرماييد ؟ پيشاپيش سپاسگزارم