سلام من تازه عقد كردم. وقتی همسرم آلتش رو به آلت تناسلی من مالش ميده من هيچ حسی ندارم فقط خيس ميشه گاهی . اين طبيعيه؟!ممكنه بعدا در رابطه جنسی مشكل داشته باشم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن٢٢جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
خیر هیچ مشکلی نیست. معمولا در اوایل ازدواج احتمال این  چنین مواردی هست. ضمن اینکه مرطوب شدن اندام جنسی شما بیانگر اینست که شما تحریک می شوید. احتمالا بعد از دخول احساسات جدیدی رو پیدا خواهید کرد.
اما اگر بعد از دخول و به مدت ۶ ماه کماکان مطلقا هیچ حسی نداشتید حتما به پزشک زنان و بعد به سکس تراپ مراجعه کنید

تجربه شما

سلام

نگران نباش چند بار که تحریک بشید و آمیزش انجام بگیره ریتم و کل عملیات دستت میاد که چه سیکلی داره

اوایل رابطه تا متوجه بشید چه طوریه زود میگذره بعد ترک کردنش فکرتو آزار میده پس عادت میکنی .بزار غریزه کارشو بلده