سلام من برای بارداری اقدام کردم سیکلام منظمه ۲۶ روزه ست. روز تخمک گذاری نزدیکی محافظت نشده داشتم الآن ۱۴ روز میگذره دیروز باید پریود میشدم ولی نشدم امروز بی بی چک زدم یک خط پررنگ و یک هاله خیلی کمرنگ افتاد. ممکنه حامله باشم؟ الان آزمایش بدم معلوم میشه باردارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال بارداری وجود دارد می توانید آزمایش خون انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

بله.چون از موعد پریودت گذشته فردا میتونی تیتر بتا بدی.به احتمال زیاد بارداری.مبارکه