سلام من 18سالمه 3ماه پیش سقط داشتم بعد از اون کمرم درد میکنه به طوری که فقط سمت چپ کمرم درد میکنه و معمولا یه هفته قبل از پریودم اینجوری میشه و گاهی هم سمت چپ رحمم درد میکنه. الان نگرانم میخوام دوباره اقدام کنم چون دکتر گفت سقط در هفته های اول بوده (هفته5) مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بابت این دردها نگرانم که مشکلی میش بیاد. میشه کمکم کنید الان چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن18جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است ۳ ماه بعد از سقط اقدام به بارداری داشته باشید این دردها قبل از پریود ی طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید