خیانت به شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 4319 بازدید 2 تبادل تجربه

باسلام، ببخشید اینو میگم ولی من دارم به شوهرم خیانت میکنم، عاشق شوهرمم ولی یه نفر دیگه هم اومده توی زندگیم. هرکاری میکنم نمیتونم بیرونش کنم. توروخدا کمگم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مورد شما در هر صورت برای شما پشیمانی خواهد داشت .در خیانت روان آدمی درگیر مواردی بسیار پیچیده تر از آنچه در ظاهر به نظر می رسد میشود. وقتی یک زن خیانت میکند موضوع پیچیده تر  بنظر میرسه چرا که خیانت در مردها بیشتر جنسی هست ودر زن ها بیشتر عاطفی است
خیانت در زن ها جدی تر و عمیق تر است و باید به دنبال آسیب های زمینه سازآن در زندگی مشترک بود .
بعد از خیانت دو اتفاق می افتد: یا رابطه به سمت تخریب بیشتر می رود، یا با کمک مشاور، زوج فرصت بازبینی رابطه شان را پیدا می کنند و صمیمی تر می شوند
دوست عزیز پیشنهاد میکنم حتما حتما از یک مشاور کمک حرفه ای دریافت کنید چرا که به تنهایی نمیتوانید این موضوع را مدیریت کنید وادامه این رابطه قطعا وحتما برای شما پشیمانی به همراه خواهد اورد

تجربه شما

وااااا عجب آدمی هستی

داری چی کار میکنی؟