علائم افسردگی و افکار خودکشی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 218 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من احساس افسردگی می کنم. مدام گریه می کنم و احساس بدی دارم .گاهی چند روز شادم و بعد افسرده میشم .حتی در یک روز گاهی شادم و بعد گریه می کنم. احساس می کنم بادکنک تو خالی هستم و فقط وجود دارم و درونم هیچی نیست. استرس و ترس از آینده و ناامیدی دارم .هیچی هیجان زده یا خوشحالم نمی کنه. برنامه واسه آینده ندارم و امیدوار نیستم. تعداد دفعات گریه کردنم در روز زیاده. مشکلاتم از دوران کودکی و بی توجهی دیگرانه. خیلی زیاده. گاهی فکر می کنم نباشم فرقی نمی کنه و دلم میخواد بمیرم و حتی به خودکشی هم فکر می کنم . تمام تصمیم هام از روی ناچاری و فرار از موقعیته که هیچ وقت هم راضی نیستم ازشون .به نظرتون من فردی مستعد به خودکشی هستم؟ یا فقط حالت روحی نوسانی دارم و ممکنه با گذشت زمان خوب بشه ؟ این حالت روحیم رو تقریبا سه یا چهار سال دارم ولی تا حالا اقدامی برای خودکشی نکردم ولی شرایط روحیم تغییری نکرده .

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام شما حتما برای درمان افسردگی به روانپزشک ( متخصص اعصاب و روان ) مراجعه حضوری کنید.

تجربه شما

هیچوقت این فکرو نکنید شما افکارتون منفیه بخدا خانوادتون براتون ارزش قائل هستن دوستتون دارن براشون عزیز هستید شاید بلد نیستن ابراز کنن شما برای اطرافیانتون چیکار کردید ؟ آیا توقعتون یک طرفه نیست منم داداشم همین افکار و داره ولی بخدا جسم و و روحمون براش میره برامون عزیزترینه ولی اون فکر میکنه ما دوستش نداریم و بهش اهمیت نمیدیم