ترس و عصبانیت کودک دو ساله

باسلام، پسرم دو سال و دو ماهشه. خیلی مهربون و آروم بود اصلا عصبی و لجباز و بهانه گیر نبود، اما از ماه پیش که تهران زلزله اومده شدیدا عصبی شده. اگه کسی با صدای بلند حرف بزنه یا صدای همسایه ها بیاد، دست میزاره روی گوشاش و جیغ میزنه، اگه موقع کارتون دیدن یه صدای بلند و یهویی بیاد (یا کلا هر صدایی حتی لباسشویی)، جیغ میکشه مامان زلزله اومد. در صورتی که ما موقع زلزله کاملا آروم بودیم و این رفتارش به تقلید از ما نیست، در این یک ماهه خواب شبش که کلا تعطیله، اگرم بخوابه همش در خواب میپره، جیغ میزنه و بدتر از همه انگشت هاش همش توو دهنشه و با استرس گاز میگیره یا آستین لباس های خودش رو محکم میکشه و فشار میده. تمام طول روز داره گریه میکنه و جیغ میزنه ، هرچی بغلش میکنیم  و با مهربونی ،حواسش رو پرت میکنیم ولی هیچ تاثیری نداشته، من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

پسر شما دچار اضطراب بعد از سانحه شده. معمولاً بچه ها بعد از ديدن يا تجربه يک حادثه تلخ دچار اين اضطراب ميشن

و حتماً بايد درمان بشه .

پيشنهاد من به شما اين است كه به يك روانشناس كودک حاذق مراجعه كنيد و كار درمانی رو شروع كنيد و اينكه جاي نگرانی نيست و خوب ميشه❤️🙏🌹