سلام وقتتون بخیر. آیا دفعات نزدیکی کیفیت اسپرم رو پایین میاره؟ من نزدیک به دوساله درحال اقدام هستم اما خبری نمیشه. هفت ساله ازدواج کردم. هفته ای هشت الی ده بار نزدیکی داریم. یکی از دوستام میگفت از رابطه زیاده آیا واقعا راسته؟ (بچه اولم چهارسالشه)

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  باید در تایم تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید  باید در حد تعادل نزدیکی داشته باشید افراط در آن باعث تضعیف اسپرم می شود بهتر است همسر شما آزمایش اسپرم بدهند موفق باشید