سلام خسته نباشید . اواخر هفته ۳۱هستم ناحیه تناسلیم خیلی درد میکرد دکترم رفتم عفونت داشتم قرص داده دردش خوب شده ولی دو روزه رونم در ناحیه آلت تناسلیم یهو میگیره حتی نمیتونم یه قدم برم جلو. بیست دقیقه راه میرم یکم باز میشه دراز هم بکشم خوبم فقط تازگیا موقع نشستن حتی روی مبل یا زمین میگیره یا باید دراز بکشم یا راه برم .حرکات بچه هم خوبه ترشح هم دارم ولی زیاد نیست .

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است وجای نگرانی ندارد  بهتر است استراحت کافی داشته باشید موفق باشید