تفسیر آزمایش اسپرم

سلام خسته نباشید. میخواستم درمورد آزمایش شوهرم توضیح دهید تعداد،حرکت، مولوفوژی چگونه است؟ ممنون و آیا بارداری به صورت طبیعی وجود دارد؟ من دوبار آی یو آی ناموفق داشتم. آیا آی وی اف جواب میدهد؟ آزمایش شوهرم به شرح زیر است:

volume.....4 Appearance.....milkiyopal Color......gray white Viscosity......normal Liquefaction.....30 Ph.....- Germ cell.....- Leukocyte...1-2 Round cell.....2-3 Rbc.....- Agglutination......- Before cap count......40 After cap count.....4

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به  مورفولوژی اسپرم  و تحرک اسپرم شوهرتان اشاره ای نشده و ناقص تایپ کرده اید جواب آزمایش همسر شما ناقص است