احساس تنهایی بعد از زایمان

با سلام . شغل شوهرم طوریه که بیست و چهار ساعت خونه نیست و سرکاره و بیست و چهار ساعت استراحته. روزهایی که خونه است صبحها تا ظهر میخوابه چون شب قبل خواب ندارن و عصرها هم تا شب میره مغازه پدرش کار میکنه در دوران بارداری شوهرم ظهرا تا عصر باشگاه می رفت الان سه ماهه زایمان کردم و خیلی احساس تنهایی میکنم و برخلاف علاقه ی زیاد شوهرم ازش خواستم ظهرا نره باشگاه و بیشتر باهم باشیم و در نگهداری پسرمون کمک کنه شوهرم ناراحته و خیلی دوست داره بره باشگاه و مدام میگه نرم افسرده میشم و تو اجازه نمیدی برم الان چه برخوردی درسته اجازه بدم بره احساس تنهایی و غم اندوه میکنم و اگه اجازه ندم بره شوهرم ناراحت و احساس بدی پیدا میکنه الان سر دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنید چه برخوردی داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما می توانید از شوهرتان بخواهید که بروند باشگاه ولی تایمش کوتاه کنند که هم به باشگاه برسند و هم به شما برسد . در ضمن شما باید سعی کنید مشغولیتی برای خود درست کنید که دیگر این خلاءرا در زندگی نداشته باشید . شما می توانید اگر دسترسی به مادرتان یا مادر شوهرتان دارید در آن تایم که شوهرتان باشگاه می روند شما هم باشگاه بروید .یا هر کلاسی که دوست دارید بروید . می توانید با دوستانتان برنامه بچینید . بالاخره به دنبال این باشید که نگذارید این تنهایی بر شما غلبه کند .
موفق باشید .