مصرف سیپروترون و درد پریودی

سلام خانم دکتر

هشت ماهه عروسی کردم دو هفته بعد از عروسی فهمیدم pco دارم من به دلیل تخمدان pco  قرص سیپروترون کامپاند استفاده میکنم الان بسته هشتم هست به دلیل پرکاری ترویید.و به دلیل سمی بودن آن فعلا نمیتونم باردارشوم و دکتر گفته تا موقع اقدام بخور. الان که بسته هشت ماهه رو مصرف میکنم از روز سوم پریودی وسط های ماه هستم که دوازده تا قرص مانده درد پریودی دارم احساس میکنم همش میخوام پریود بشم قبلا اینطور نبودم و من زمان و ساعت دقیق قرص رو مصرف میکنم و همزمان قرصی مصرف نمیکنم که اثرش از بین بره...دلیل چی میتونه باشه خواهش میکنم راهنماییم کنید لطفا.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید از عوارض مصرف قرص جلوگیری می باشد بهتر است به مدت طولانی از قرص های جلوگیری استفاده نکنید می توانید بعد از پریود شدن یک تا دو ماه به بدن خود استراحت داده واز روش دیگری مانند کاندوم استفاده کنید و بعد زیر نظر متخصص غدد برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.