فیزیوتراپی دیسک گردن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1988 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. توی تابستون ام آر آی دادم متوجه شدم دیسک گردن دارم...2 ماه تحت درمان فیزیوتراپی بودم الان دوماه و نیم از پایان درمانم میگذره دردم کم نشده که هیچ ، جوری شده که تحمل کردنش واسم سخته قبلا اصلا در کارهای روزمرم تاثیر نداشت اما الان دردش کلافم کرده...جدیدا چند هفته است توی خواب سر و صورتم بی حس میشه.قبلنم بی حسی دست داشتم چیکار کنم واقعا نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

ممنون ميشم اگر بدونم در حال حاضر هم بي حسی يا احساس گرگز و مورمور در دست ها داريد يا نه.

بيرون زدگی ديسک شدت های مختلف دارد، اگر شدت كم باشد سريعا و با انجام تمرينات و فيزيوتراپی اصلاح خواهد شد، درجات شديد تر نيازمند زمان و اقدامات بيشتر است.

شما بايد توجه داشته باشيد كه اگر در طول درمان هستيد نبايد فعاليت های شديد داشته باشيد، مطالعه طولانی مدت يا استفاده از لبتاپ و گوشی طولانی مدت و در حالت های نا مناسب با درمانتان تداخل دارد.

ايا پزشكتان كلار گردنی( گردن بند طبی) برايتان تجويز كردند؟

در صورت تجويز استفاده كنيد و اگر نه ، از كلار نرم گردنی استفاده كنيد. مخصوصا در حين فعاليت ها و راه رفتن طولانی مدت.

تجربه شما

دیسک گردن

سلام بله گردن بند دارم هنوزم بی حسی دست گاهی میاد سراغم...دو ماهه از پایان جلسات فیزیوتراپی هم میگذره...ده روزی هم میشه توو خواب سرم بی حس میشه

@mahla75

سلام مجدد

بی حسی در دست ها مشكل در گردن يا همان ديسک گردن را نشان ميدهد، اما بی حسی در صورت می تواند علت های گوناگون داشته باشد حتی كمبود بعضی ويتامين ها نيز اين بی حسی در صورت را ايجاد ميكند. پس تست ها و آزمايش های بيشتر الزامی است.

برای درد گردن و بی حسی دست ها فيزيوتراپی را ادامه دهيد. توجه داشته باشيد اگر برای درمان به كلينيک های فيزيوتراپی مراجعه ميكنيد، فيزيوتراپی فقط گذاشتن ديتگاه های الكتريكي نيست، بلكه بايد آموزش هايی در رابطه با وضعيت های روزمره ، آموزش های در جهت اصلاح، اصلاحاتی كه توسط تراپيست انجام شود.همه اين ها بايد باشد، پس در انتخاب فيزيوتراپی كه ميرويد دقت كنيد.