سردی و خیانت همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 229 بازدید 1 تبادل تجربه

چطوری باید اثرات خیانت رو در ذهنم کمرنگ کنم؟ از خیانت شوهرم دارم عذاب میکشم و اینکه عاشق اون زن شده و به من حسی نداره و زندگیمون سرد و بی احساس شده. ما الان فقط بخاطر دخترم داریم زندگی میکنیم من عاشق شوهرمم ولی اون نه

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخیاطوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز✋🏻

ممنون كه ما را انتخاب كرديد *

درك ميكنم تجربه خيانت چقدر دردناک است .و كاملا با شما همدردی ميكنم

شما  برای ادامه زندگی نياز به آرامش بيشتری داريد تا بتوانيد  تصميم  بهتری را بگيريد .

اول با خودتان روراست باشيد آيا واقعا ميخواهيد با ايشون ادامه بدهيد ؟

آيا باز هم از داشتن رابطه با همسرتون لذت ميبريد يا خير فقط قرار در ظاهر شكل يک خانواده باشیددر عمل هر کسی برای خود زندگی میکند

آيا توانايی چشم پوشی از اتفاقات گذشته رو داريد ؟

اگر بدنبال شروع دوباره هستيد

نيت خود را از ادامه زندگی بررسی كنيد ؟

حتی اگر بگوييد فقط به خاطر دخترم ادامه ميدهم اين حس قربانی بودن اجازه زندگی صميمانه را به شما نخواهد داد و حتی روی زندگی دختر شما هم تأثير خواهد گذاشت

اگر حاضر به ادامه هستيد

به خود فرصت بدهيد .با همسرخود بدون دعواوتوهين و تحقير  حرف بزنيد و هر چه در دل داريد از ناراحتی ها ،مشكلات و دغدغه های ذهنی تان برايش بگوييد اينكه ناراحت و خشمگين هستيد حرف بزنيد و اجازه دهيد ايشون هم حرف بزنند.

خيانت خطاست ،اما وقتی يک نفر اين كار را ميكند مطمئنا مشكلات و نيازهای سركوب شده ایی  دارد .

بهتر است برای ادامه از يک مشاور و روانشناس حضوری كمک بگيريد.

اميدوارم بتوانيد بهترين تصميم را در آرامش بگيريد 🌹.

تجربه شما

عزیزم رفته رفته از یادت میره.منم تجربشو دارم ولی سعی کن توو دعوا یا غیر دعوا دیگه به روش نیاری خیانتشو تا روش باز نشه و پرده دری نشه..فقط به خدا توکل کن و سعی کن بهش محبت کنی انشاالله که گرمی چاشنی زندگیتون بشه