کاهش سایز سینه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 232 بازدید 1 تبادل تجربه

سینه هام خیلی بزرگه حتی نمیتونم به دکتر نشون بدم. میترسم مشکلی داشته باشم. خودمم بلد نیستم آزمایششون کنم! آیا با ورزش کردن کوچیک میشه؟ برای کوچیک شدنش چیکار کنم؟ ۹۰شده

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز اگر سینه شما تا اندازه ای بزرگ است که باعث فشار روی ستون فقرات و گردن و... شده باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا بررسی های لازم برای شما صورت گیرد. در وهله اول می توانید از نظرات یک متخصص زنان بهره مند شوید تا علل بزرگی سینه مشخص شود پس از آن اگر سینه آنقدر بزرگ باشد که احتمال مشکلاتی مانند کمردرد و درد گردن وجود داشته باشد به یک پزشک متخصص جراح ارجاع داده خواهید شد. اما اگر فقط کوچک شدن بافت سینه برایتان مهم است با ورزش و داشتن رژیم غذایی مناسب جهت کاهش وزن می توانید سینه های تان را کوچک کنید.

تجربه شما

ممنونم مفید بود