برطرف کردن سریع جای جوش

120 بازدید 3 تبادل تجربه

 صورتم صافه صافه ولی لکه لکه جوش داره. اعتماد به نفسم اومده پایین. توروخدا کمکم کنین. سال دیگه عروسیمه.

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلمنشی.دانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

سلام من نوزده سالمه هم جوش داره صورتم هم جای جوش چند وقته سفیدآب رو پودر میکنم و رو پوستم ماساژ میدم بعدش هم با روغن ارگان صورتمو چرب میکنم لکه های صورتم کم رنگ تر شده و جوش های صورتم هم خیلیی کمتر اگه مداوم باشه خیلی خوبه بخصوص شب قبل خواب

دوست عزیز منم صورتم مشابه صورت شماست

سفیدپوستم ولی جای جوش به صورت لکه رو صورتم باقی مونده. چندروزی هست یه ماسک جدید امتحان میکنم احساس میکنم جای لکه ها دارن روشنتر میشن

مقداری سفیداب رو رنده ریز بزن ، بریز داخل یه قاشق مرباخوری ماست و چندقطره بهش روغن زیتون اضافه کن و به صورتت بزن و بعد از یک ربع تابیست دقیقه بشور. انشاالله تاثیر داشته باشه

@سارینا8698

ممنونم عزیزم حتما امتحان میکنم

تا سال دیگه عزیزم میره اگر هم نرفت با چند جلسه لایه برداری حتما میره اگر طبیعی میخوای عسل طبیعی و اصل خیلی خوبه

@fafa2020

ممنونم عزیزم