ترس های کودک سه سال و نیمه

سلام. پسرم سه سال و نیم سن دارد و از اکثر چیزها میترسد مثلا وقتی باد بیاد یا وقتی کسی در بزنه یا خواهر کوچکترش گریه کنه، فوری ازجا میپره. آیا این ترسها طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر،

دوست عزیزمشخصا این حجم از ترس آن هم در مواردی که عرض کردید برای یک کودک سه و نیم ساله طبیعی نیست مخصوصا که قابل درک است که این ترسها تا چه حد می توانند زندگی کودک و اطرافیان را مختل و دچار مشکل کنند.

لذا به شما پیشنهاد می شود به روان شناس متخصص کودک مراجعه کنید.

سربلند باشید مثل شمشاد