زانو درد بعد از استراحت مطلق بارداری

سلام‌. وقت بخیر. سه ماه آخر بارداری استراحت مطلق بودم و روی تخت میخوابیدم و از توالت فرنگی استفاده میکردم. بعد زایمان ورم شدید پا داشتم که به تجویز پزشک از روز دوم جوراب واریس پوشیدم و بعد از حدود یک ماه ورم خوب شد. بعد از سزارین لگن درد و زانو درد شدید گرفتم بطوریکه موقع خم شدن روی زانو یا نشستن و برخاستن از زمین درد شدیدی روی زانوها و عضلات بالای زانو و پشت ساق پا دارم. با بیشتر شدن فعالیتم لگن درد خوب شد اما با اینکه سه ماه از زایمان میگذره هنوز زانو درد دارم. بیشتر روی صندلی مینشینم و کم پیش میاد وزنم روی زانوها باشه. چه ورزشی میتونه کمک کنه به درد زانو و عضلات اطرافش؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

با توجه به شرايط زايمان و شرايط كنونی ، علت عمده در مورد درد زانويتان ضعف عضلات اطراف زانو است، اما در مرحله ای كه درد وجود دارد نمی توان تمرينات شديد انجام داد،

اگر درد شديد است بايد به ارتوپد و يا فيزيوتراپيست مراجعه كنيد و درد را كاهش دهيد يا از بين ببريد.

سپس مرحله تمرين درمانی را شروع كنيد.

از مهم ترين تمرينات تقويتی عضلات اطراف زانو:

صاف بخوابيد، يكی از زانو ها را خم كنيد و پای ديگر را با زانوی صاف بالا بياوريد، حركت را براي ٧ ثانيه نگه داريد و ١٠ مرتبه تكرار كنيد.

حركت را اوايل با ٣٠ تكرار روزانه شروع كنيد ولي در طول هر هفته ١٠ حركت اضافه كنيد و وقتي به ٨٠ تكرار روزانه رسيديد مجاز به استفاده از وزنه هستيد.

با وزنه نيم كيلويی شروع كنيد.