مکمل پروتئین و کربوهیدرات در شیردهی

سلام و عرض ادب . من شیرده هستم پسرم هشت ماهشه و جهت افزایش وزن دکتر تغذیه ام که میدونستند شیرده هستم بهم مکمل کربوبلاست همراه با آرژنین دادند که گفتند برای بچه بی ضرره از نظر شما برای بچم که شیرمو میخوره ضرر نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شخصاً مصرف مکمل ها توی دوره شیردهی رو توصیه نمیکنم مگر در موارد اضطرار؛ به خصوص مکمل l-arginine که هنوز اثراتش در زنان باردار و شیرده شناسایی نشده.

با احترام