دو اسم بودن فرزند و نگرانی از آینده

با سلام و احترام. مادری هستم که دخترم دو اسمه شده و بابت این موضوع خیلی ناراحتم.از حدود سه ماهگی اسمش رو عوض کردیم البته فقط صدا زدیم و شناسنامه همچنان به همون نام اصلی هست.الان که دیگه داره یک سالش میشه بنده به شدت پشیمانم اما همسرم اجازه تغییر نمی‌دهند و میگه شناسنامه همون  اتنا باشه و  سرینا صداش کنیم.خیلی نگران آینده و مدرسه رفتنش هستم میترسم اذیت بشه. بنظرتون آیا درسته که دوباره به همون نام شناسنامه صدا بزنیم یا بزاریم دو اسمه بمونه و در آینده خودش تصمیم بگیره. البته من میگم اگه قراره همون نیلا بمونه ،شناسنامش رو هم تعویض کنیم. آیا کارمون درسته؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

موفق باشید .یا حق🌷

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

به این سوال شما سه بار و توسط سه کارشناس مختلف، پاسخ داده شده است. برای مشاهده پاسخها، لطفا روی هر سه مورد کلیک کنید.

  1. پاسخ خانم محبوبی
  2. پاسخ خانم بلک شاهی
  3. پاسخ خانم عبدالکریمی