خونرسانی ضعیف به جنین

با سلام

من در بارداری اولم آب دور بچه از شروع ماه ۸تا پایان آن ۲شد و بستری بودم و بچه کم وزن و یک ماه زودتر به سلامتی به دنیا آمد

و دکتر گفت چون بدون دلیل کم شده باید در این بارداری سونو داپلر رنگی انجام بدی تا شاید خونرسانی مشکل داشته و همینطور بود و الان در بارداری دومم که هفته سیزده هستم گفتن آسپرین مصرف کنی

خیلی مضرات واسش خوندم تو اینترنت استرس دارم

واینکه جفت هم مارژیناله خطرناکه؟

لطفا بگین اگه آسپرین نخوردم چی میشه

اگه بخورم یه مشکل حل میشه مشکلات دیگه ای درست نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است از قرص آسپرین طبق دستور پزشک معالج خود استفاده کنید نگران نباشید معمولا  جفت از ۳ ماهه دوم بارداری به بعد بالا می رود  بهتر است استراحت کافی داشته باشید موفق باشید