قهر شوهر در دوران نامزدی و روز تولدش

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. نامزدم با من سر یه موضوعی قهر کرده در مورد موضوعی که که البته میتونم بگم 80 درصد اشتباه میکنه...امروز تولدشه چه کار کنم به نظرتون ...بی تفاوت رد بشم از روز تولدش یا اینکه برم سورپرایزش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما خوب توضیح ندادید ولی با همین یک توضیح مختصر بهتر است که امروز که روز تولد همسرتان هست بهترین برنامه را بچیند و شما باعث بشوید که این کدورت از بین برود . چون قهر به مدت طولانی میان زوجین اصلا چیز خوبی نیست و به رابطه شما لطمه وارد می کند و این تولد بهانه خوبی  است برای رفع کدورت . و سعی کنید دیگر به روی شوهرتان نیاورید قهری که بین شما وایشان  بوده و فراموش کنید چون شما می گوید ایشان مقصر است البته من قضاوتی نمی کنم هر چه شما گفتید را می گویم .
موفق باشید .

تجربه شما

سلام ممنون از راهنماییتون. منم دیروز همین کار رو کردم و موفقیت آمیز بود. خداروشکر