سلام.ایا کمی تغییررنگ از یک هفته قبل از پریود طبیعی است؟من در اواسط سیکل معمولا میزان ترشحاتم زیا است.یک دکتر به همین دلیل بهم داره داد اما دکتر دیگری گفتند عفونت نداری و ترشحات کملا شفاف وسفید است.ایا زیاد بودن ترشحات. واقعا مشکلی ندارد؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام افزایش ترشحات واژن در اواسط سیکل طبیعی است. در صورتیکه علائمی آزار دهنده مانند سوزش، خارش بوی بد همراه آن وجود داشته باشد نیاز به بررسی و درمان وجود دارد.