غربالگری نوبت دوم و اندازه رحم در بارداری

سلام.  من 27سالمه و بعد از 7سال ناباروری به صورت طبیعی باردار شدم و الان هفته 17 ام هستم.  در غربالگری اول اندازه دهانه رحم رو از دکتر سونوگرافی خودم پرسیدم گفتن 32م و برای غربالگری دوم که هفته بعد باید انجام بدم از دکترم خواستم که اندازه دهانه رحم رو درخواست کنند از دکتر سونو اما ایشون سونو ترنس واژینال نوشته,  آیا با توجه به وضعیت بارداریم مشکلی به وجود نمیاد و خطری نداره؟ و اینکه از زمان بارداریم حس میکنم واژنم کاملا بسته شده, و با دستور خود پزشک نزدیکی رو در 9 ماه کاملا برام قدغن کردن

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر سونوی واژینال منعی ندارد اگر در سونوی غربالگری مرحله دوم طول دهانه رحم شما مناسب بود ولکه بینی ویا خون ریزی نداشتید  می توانید نزدیکی داشته باشید منعی ندارد موفق باشید.