رگه خونی و لانه گزینی

سلام. دوازده روز از تخمک گذاریم میگذره. اقدام به بارداری داشتم. دو سه روزه سینه هام دردناک شدن و بویایم فعال تر شده. چند روزی به پریودم مونده امروز توی دستشویی لکه ی سفید حاوی رگه خونی نازک دیدم. تو رو خدا جواب بدین این میتونه بخاطر لانه گزینی باشه یا دارم پریود میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلمعلموضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله  می تواند از علائم لانه گزینی جنین باشد اما نمی توان صد در صد گفت برای اطمینان بیشتر باید صبر کنید تا زمان پریودی شما فرا برسد اگر تاخیر در پریودی داشتید آن  وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.