سلام من ۲۶ سالمه و با آقایی ۲۷ ساله اشنا شدم، هفت جلسه ست که صحبت کردیم و فکر می کنیم مناسبیم، من دختر گرمی از لحاظ مسائل جنسی هستم، اما ایشون گفتن که سردن، اما خیلی اهل محبت و عاطفی اند، من نمیدونم چیکار کنم الان!

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلمترجموضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تا زمانی که دو نفر وارد رابطه نشوند نمیتوانند در مورد این موضوع به جمع بندی برسند وقبل از ازد.واج هم بخاطر حجب وحیا و ... دونفر نمیتواندد زیاد درگیر سوالات خصوصی شوند ولی سکس تراپیست حتما میتواند به شما کمک کند
سکس تراپیست با هردو شما جداگانه صحبت میکند و به شما میگوید که در این مورد ایا مناسب هم هستید یا خیر
میتوانید به همراه خواستگارتان به یک سکس تراپیست و مشاوره زناشویی مراجعه کنید چرا که این موضوع بسیار مهم است وبیشتر اختلافات زناشویی در این مورد پیش می آید