سلام. من الان 3 روزه حالت تهوع و دل درد دارم. 27 آذر پریود شدم، 1 دی پاک شدم. از همون موقع هم با شوهرم نزدیکی داشتم. همه میگن بدنت داره تخمک گذاری میکنه ولی ترشحات سفید و بی بو و تقریبا سفت دارم. در صورتی که میگن ترشحات تخمک گذاری مثل سفیده تخم مرغ خامه. به نظرتون دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر ترشحات شما پنیری شکل و غلیظ به همراه سوزش و خارش باشد نشانه عفونت است باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده وبرای شما دارو تجویز شود موفق باشید