تفسير آزمايش و سونوگرافی برای بارداری

با سلام و وقت بخير، بنده ٢٦ سال سن دارم و ٦ ساله ازدواج كردم، اخيرا اقدام برای بارداری كردم كه در ٢دوره فقط پريود نامنظم داشتم و باردار نشدم، با انجام آزمايش در روز ٢پريود LH=6,43 و  FSH=5,31

مابقی آزمايش در رنجه نرمال بودن، بعد از اتمام پريود سونوی واژينال رحم و تخمدان انجام دادم كه اندازه رحم طبيعی، اندومتر 7mm ، فوليكول های حاشیه ای كوچک متعدد در تخمدان چپ با افزايش اكوژنيسته استرومای آنها به صورت pcod مشاهده شد، تخمدان راست حاوی فوليكول غالب به اندازه ٢٠mm ، حالا سوال من اين هست با وجوده pcod در تخمدان چپ و فوليكول غالب در تخمدان راست احتمال بارداری وجود دارد؟ با توجه به اينكه فوليكول غالب در روز ٨ سيكل در تخمدان مشاهده شد چه زمانی تخمک رو آزاد ميكنه؟ و اينكه با اين وضعيت در اين دوره اميد به بارداری هست؟

در ضمن پزشک قرص دوفاستون از روزِ ١٦ پريود روزی ٣عدد قرص آگنوگل هر روز تجويز كردن، ممنون ميشم توضيح بدين در چه وضعيتی هستم 🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. اين سونو به تنهایی نميتونه تشخيص pco باشه وهورمون هم نرماله ولى اون فوليكول برای روز هشتم ونهم زودرس هست و ممكنه كيفيت هم نداشته باشه.

نياز به بررسى بيشتر وصبر هست