دل پیچه و اسهال با تاخیر پریودی

سلام...من سیکل سی و پنج روزه دارم این ماه چند روزه عقب افتاده بی بی چکم زدم منفی بود دل درد و اسهال و نفخ شدید دارم و پریود نمیشم علتش چیه میترسم چسبندگی باشه که پریود نمیشم...ممنون میشم سریع جوابمو بدید حالم خیلی بده

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید و باردار هم نبودید باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید