سلام ممنون میشم راهنماییم کنید.

من3 ماه اقدام به بارداری کردم. این ماه کیت استفاده کردم . سیکلم ۳۴ روزست و حدس میزدم که روز ۲۰ ام تخمک گذاری داشته باشم.اول سیکل فقط خط کنترل بود بعد به تدریج خط دوم اومد.که کمرنگ بود و به تدریج پررنگ تر شد و در روز ۲۰ ام دو خط پررنگ شد که کاملا مشخص بود روز مورد نظر هستش ولی مسئله اینجاست ۵ روز به همین وضع موند بعد دوباره کمرنگ شد. آیا به این معنی است که من احتمالا پلی کیستیکم؟

پریودهام منظمه.خیلی لاغرم.موی زائد و دیابت ندارم.

ولی از اون جا که چند ساله سونوگرافی ندادم نگران شدم.

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما علائم بیماری تخمدان پلی کیستیک را ندارید باید صبر کنید تا زمان پریودی شما فرا برسد تا نتیجه مشخص شود موفق باشید