سلام شوهرم اسپرماش خیلی ضعیفه ۹۷درصد اسپرما ازبین رفته سرعت ش هم کنده ده درصد.شوهرم نمیره دکتر چه چیزایی مصرف کنه یا چه قرصهایی باید بخوره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز همسر شما باید به متخصص ارولوژی مراجعه نماید یا اینکه جواب آزمایش اسپرم همسر خود را نزد متخصص ارولوژی برده تا برای همسر شما دارو تجویز شود موفق باشید

تجربه شما

ممنون ازتون ولی قبول نمیکنه به هیچ عنوان