سلام. با شوهر رفیق باز و بیکار چه کارکنم؟ شوهرم نزدیک سه ساله که بیکاره.. یه دختر سه ساله دارم...۶ساله ازدواج کردیم...خودم ۲۱شوهرم ۲۴سالشه....خسته شدم. مادرش خرجشو میده. ما مستاجریم و هرسال صدای صاحبخونه ها درمیاد....نه میتونم لباس بخرم نه هیچی😞شب ها هم تا سه شب بیرونه...سابقه دو بار خیانت هم داره😞

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما وقتی ازدواج کرده اند 18سالشان بوده است یعنی در  دوران نوجوانی که دوران  هویت یابی است  و فرد باید با با رفیق و دوست مصاحبت داشته باشد
ایشان  برای پذیرش مسئولیت‌های بزرگسالی هنوز آمادگی روانشناختی لازم را نداشته اند و شاید هنوز به مرحله بزرگسالی که صمیمیت با همسر و پذیرش مسئولیت هست نرسیده اند
حمایت والدین هم باعث شده نتوانند در جایگاه همسر وپدر ایفای نقش کنند و پذیرش این مسئولیت تاحدی سنگین و تنش زا بوده که ایشان در جاهایی که تنش کمتر هست وقت خود را میگذرانند (جمع دوستان )
با مادر همسرتان صحبت کنید وبگویید که این حمایت ها باعث میشود همسرتان دیرتر وارد نقش اصلیشان شوند ودر یک فضای دوستانه هم بدون انتقاد وسرزنش با همسرتان صحبت کنید و انتظاراتی که از همسر وپدر فرزندتان دارید را بگویید وخواسته هایتان را مطالبه کنید  وبگویید در صورت عدم پذیرش مسئولیت ها ممکن است خانواده اش متزلزل شود
ایشان موظف هستند خرج شما وفرزندشان را تامین کنند. قصد ندارم بگویم از ایشان شکایت کنید ولی از نظر قانونی نداشتن شغل و تامین نکردن نیازهای مالی شما میتواند پیگیری شود

تجربه شما

سلام و خیلی ممنونم ازتون خانم دشتی عزیز که وقت گذاشتید..😍

سلام خانم دشتی عزیز.

راستش اصرار من برای رمز گوشیش اینه که چون ازش خیانت دیدم. بعدم شرایط جدایی رو ندارم.

فامیلای ما و همچینین خانوادم خیلی بد میدونن و تحقیرم میکنن. درضمن من در دوران مجردیمم اصلا خونه پدرم رو دوست نداشتم. مادرم افسرذگی داره و پدرمم گیر میده و عصبیه.

دو روز میرم اونجا دلم میخواد برگردم خونم. برای همین ترجیح میدم شوهرم درست شه.

با شوهرمم خیلی حرف زدم. همه راه ها رو هم رفتم. مهربونی. قهر. دادو بیداد.سرسنگین هم شدم.

چی بگم. بخدا خسته شدم.بچه های اینجا که همه گفتن جداشو. ولی خواستم شما که مشاور هستید بهم راه کار بدید....

مثلا شبا دیر میاد چجور برخورد کنم؟؟؟؟؟؟

@مهدیییس

شما والد ایشون نیستی که بگی چون کار بدی کردی پس رمز گوشیت رو بده به من تا من چکت کنم ببینم یه وقت دوباره تکرار نشه

ایشان را محدود نکنید که با دوست ورفیق نباشه به هر حال چون دوستان مجرد داره این اتفاق گاهی میفته ولی بدون انتقاد و سرزنش باهاش صحبت کنید و بگید که روابطشون رو مدیریت کنند یعنی تا یک ساعت خاصی با دوستانشان باشند مثلا قبل از ساعت 10

دوست عزیز هیچ خانوده ای طلاق رو خوب نمیدونه  ولی قرار نیست ما بخاطر قضاوت های دیگرات هر وضعیتی رو تحمل کنیم از طرفی من هم نمیگویم جدا شوید مستاصل نشوید که همسرتان فکر کند شما چاره ای جز تحمل ندارید یاز هم تاکید میکنم یک هنر وفعالیتی یاد بگیرید و کسب درامد کنید

هیچ مشاوری به شما نمیگوید جدا شو ویا ادامه بده ما راهکار میدهیم و این شما هستی که باید تصمیم بگیری
سعی کنید با همسرتان دوست ورفیق شوید تا ایشان را جذب خانه وزندگی اش کنید

ممنون خانم دشتی.

در دوران مجردی هم رفیق باز بوده. و کلی هم دوست دختر داشته.....

من فکر میکردم خوبه که جوونیشو کرده ولی الان که دوست دختر داره میگه من هنوز جوونم .حتی به من میگه ناراحتی برو خونه بابات.خیلی بچه دوسته. ولی انگار منو نمیخواد😞

سه ساله گوشیش قفله. منم خیلی دارم عذاب میکشم. راضی نمیشه که رمزشو باز کنه.با وجود تلگرام و اینستا مطمئنم با کسی در ارتباطه.😞

از لحاظ جنسی به من خیلی وابسته است. ولی کلا خوشگل و خوشتیپه. و خیلیم زبون بازه. و البته خیلی اعتماد به نفس داره.

بنظرتون من تحمل کنم خوب میشه؟؟

باوجود اینکه مامانش کاراشو تایید میکنه😞

@مهدیییس

مهدیس عزیز

زندگی زناشویی تحمل کردن نیست که بخواید تحمل کنید تا خوب شه

ایشان متاسفانه مسئولیت پذیری ندارند و در اوج هیجان پذیری هستند که البته این کارشون رو توجیح نمیکنه

اینکه میخواید رمز گوشی خودشون رو بگند ورود به حریم شخصی ایشون هست . لازمه زندگی مشترک اعتماد هست

مشکل شما با دانستن رمز گوشی همسرتون درست نمیشه

شما باید منطقی با ایشون صحبت کنی و عواقب این رفتار رو گوشزد کنی و از طرفی خودتان هم شرایط را بسنجید که اگر این رویه را بخواهند ادامه دهند میخواهید بمانید یا تصمیم دیگری دارید

پیشنهاد میکنم خودتان حرفه ای و فعالیتی را یاد بگیرید تا بتوانید در صورت لزوم مسقل شوید