عدم تکلم واضح پسر 3 ساله

سلام من یک پسر سه سال و دو ماهه دارم که کلمات و جملات 2 تا 3کلمه ای میسازه ولی وقتی میخواد بیشتر صحبت کنه نامفهوم و غیر واضح حرف میزنه. میشه راهنماییم کنید چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام گلم

بچه ها در سه سالگی معمولا از لحاظ توانایی های واجی و حافظه در حد همون سه تا چهار كلمه هستند

علتش میتونه كم بودن حافظه فعال، برای افزایش جملات  بیشتر از سه كلمه باشه و یا حافظه واجی كودكتون پایینه.

لازم نیست بهش فشار بیارید بلكه اجازه بدید ساده و كودكانه در حد همون حافظه خودش صحبت كنه با افزایش سن قدرت حافظه و تمركز  و تسلط زبانی بالا میره و این مورد رفع میشه.

❤🌸