مامانم رفته دكتر. تشخيص آرتروز گردن دادن. ميخواد با ورزش درمان كنه. چه ورزشهايی لازمه انجام بده؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام.

اگر درد شديد نيست امكان درمان با تمرين درمانی هست

اما اگر درد در گردن و شانه ها زياد است ابتدا بايد التهاب و درد را كاهش داد و سپس تمرين درمانی را به آرامی شروع كرد،

تمريناتی كه بايد انجام دهند در جهت تقويت عضلات اطراف مفاصل گردن است

بهتر است ابتدا روزانه فقط بيست تكرار انجام دهند

حركت اول غبغب گرفتن است: سر را به عقب بكشيد طوری كه گوش هايتان را به طور افقی و موازی با شانه هايتان باشد به عقب ببريد( يعنی سر به عقب نمی افتد و به جلو هم خم نمی شود) همواره بايد چشم ها روبرو را ببينند

حركت را برای ٣ شماره نگه داريد و سپس تكرار کنید.

حركت دوم چرخش به طرفين است ( ١٠ درجه سر را به هر طرف بچرخانيد)

همه حركات بايد بدون درد باشد