حق حضانت کودک

با سلام ببخشید من آلمان زندگی میکنم و اقامت اینجا رو دارم خانواده همسرم ایران زندگی میکنند و همسرم اصرار داره بریم سفر ایران ولی من به همسرم اعتماد ندارم که اگه اونجا بره میتونه با همین پاس آلمان که داره از من درخواست طلاق کنه و اونجا بچه هامو از من بگیره و موندگار بشه؟ من ایرانی نیستم فقط برای سفر میخوام به ایران برم میترسم که همسرم طبق قانون اسلامی این کار رو بکنه. میتونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقتتون بخیر
بله همسرتون در ایران میتونه این درخواست رو داشته باشه چون طبق قوانین ایران شما از قوانین حاکم به سرزمین همسرتون تبعیت ميكنيد،یعنی احوال شخصیه تون مثل طلاق بر طبق قانون متبوع همسرتون که ایرانی هستند،هست.
موفق باشید