مصرف داروهای اعصاب و احتمال بارداری

سلام. چندسال است که داروهای اعصاب استفاده میکنم. این ماه داروهای بیشتری تجویز کرد، یکی شربت لیستانتین است. من یه هفته است که پریودم عقب افتاده و دوبار هم کمی لکه شدم. میخواستم بپرسم با مصرف این داروها چند درصد احتمال بارداری است؟ همیشه پریودهای منظم داشتم خیلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بيمارانی كه از داروهايی نظير پريميدون (ليسكانتين نام تجاری اين داروست) استفاده می کنند اگر از قرص های هورمونی برای جلوگیری از بارداری استفاده می کنند باید بدانند که به علت تداخل دارویی از اثر قرص های هورمونی جلوگیری از بارداری کاسته می شود و احتمال بارداری ناخواسته زیاد است و بهتر است از روش های دیگر جلوگیری بهره گرفته شود.