سلام و وقت بخیر. دستگاههای سونوکیت خانگی که در بازار به فروش میرسن برای شنیدن صدای قلب جنین مناسبن ؟ خودمون توی خونه به راحتی میتونیم باهاش کار کنیم و صدای قلب رو بشنویم؟ در صورتی که کسی چربی شکمی داشته باشه چطور ؟ و اینکه از چند هفته قابل استفاده است . ممنون میشم راهنمایی کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به نظر بنده نیازی به استفاده از سونوکیت داخل منزل نیست در هر بار ویزیت نزد پزشک  شنیدن ضربان قلب جنین توسط پزشک  کافی است موفق باشید