ترشحات سفید واژن در نوزاد 14 روزه

سلام. نوزادم نزدیکه دو هفته است به دنیا اومده. چند روز بعد از تولدش از واژنش ترشحات سفیده کشدار میاد بیرون شدید نیستش ولی نگرانم نکنه عفونت باشه..لطفا راهنماییم کنید و اینکه چجوری بشورمش تا این ترشحات رفع بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نوزادان دختر چون تحت تاثیر هورمونهای مادر بوده اند ممکن است این کونه علائم را داشته باشند که خطرناک نیست ولی اگر ترشحات بدبو است و یا موقع ادرار احساس میکنید نوزاد اذیت است و گریه می کند بایدتوسط پزشک بررسی شود