آیا جراحی واژینیسموس درد دارد؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 479 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من دو سال ونیمه که ازدواج کردم اما متاسفانه واژینیسموس دارم و هنوز باکره ام و دوست دارم باردارشم . چکار کنم ؟ دوست ندارم اون تمرین کیگل رو انجام بدم. میخوام برم جراحی کنم  ولی بسیار ترسو هستم. آیا درد داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیزم برای بارداری باکره بودن شما تاثیری ندارد ولی شما در هر صورت باید درمان بشید یکی از راههای درمان برداشتن پرده بکارت (جراحی) است که این تحت بی حسی انجام می شود ولی از نظر من بهتر است تحت نظر یک درمانگر با توصیه های ایشان این کار را بدون جراحی انجام دهید چون روابط جنسی فقط به بارداری ختم نمی شود و شما با هدفی  غیر از بارداری هم باید این روابط را داشته باشی

تجربه شما

سلام مشکلتون برطرف شد؟؟

سلام

برای درمان واژینسموس جراحی بدترین کار است چون مشکل ذهنی است نه آناتومی

چندجلسه بیوفیدبک بدون مشکل حل می شود زیر بار جراحی نرید