بی نظمی و درد در پریود

سلام دکتر عزیز

من شهریور ۸ روز پریودم عقب افتاد ۱۶ ام شدم. مهر یک روز عقب افتاد ۱۷ ام شدم . آبان ماه ۸ روز عقب افتاد ۲۴ ام شدم این ماه فکر می‌کردم ۲۵ ام میشم اما خبری نشد. ضمن اینکه این ماه یعنی ۱۳ آذر به مدت ۳ روز لکه بینی قهوه ای از پررنگ به کمرنگ داشتم. چندماهه برای بارداری اقدام کردم و دارویی هم مصرف نکردم

گاهی دلم و زیر بغل وسینه هام درد میکنه. همش کسلم

لطفا راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است از تست بی بی چک استفاده کنید احتمال بارداری وجود دارد موفق باشید