علت پریود نشدن دختر ۱۶ ساله

سلام خسته نباشید دختر من 16 سال داره و تقریبا 1/5 ساله که پریود میشه

البته نه به طور منظم. اوایل سه چهار ماه نشد و بعدش شد اما روزهاش منظم نبود مثلا اگر 18 این ماه میشد ماه بعد 23 می شد

این ماه خیلی عقب افتاده باید 19 میشده اما نشده نگرانیم به این دلیله که دو ماهه که دقیقا 18 یا 19 شده اما الان یه دفعه نشده

در ضمن دخترم انسولین مصرف میکنه و تحت نظر دکتره

ممکنه کیست داشته باشه؟

اینم بگم دختر من اصلا دردهای عادت ماهیانه نداره .  یه مورد دیگه اینکه بهش رازیانه دادم تا شاید زودتر بشه اما نشد فکر کنم از 20 این ماه بهش دادم چون نگران بودم

میشه علائم کیست و تنبلی تخمدان رو بگید؟؟

و اینکه من الان با توجه به برگزاری امتحانات و نداشتن وقت کافی دخترم برای رفتن به دکتر چیکار کنم؟؟؟

از نظر روحی روانی دخترم تند و عصبیه و  یه لحظه نیست که استرس نداشته باشه اما ماه های قبل با توجه به این موضوع پریود شده

حالا با توجه به این ها چرا دخترم پریود نشده؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن35جنسیتزنشغل;hvlknوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
از زمان شروع سیکلهای قاعدگی حدود ۵ تا ۷ سال طول میکشد تا سیکلهای قاعدگی نظم خودشان را پیدا کنند.
البته حتما مراجعه به پزشکتان و انجام  آزمایشات لازم هورمونی...و سونوگرافی ...را هم لازم است انجام دهید...
تاخیر قاعدگی در حد فقط چند روز تا ۱۰ روز نیاز به درمان ندارد
ولی در هر حال اگر تاخیر قاعدگی طولانی تری وجود داشت و سیکل ها حدود دو ماه یکبار بیشتر بخواهند به طول بینجامند بایست با ترکیبات پروژسترونی سیکل ها را تنظیم نمود.
راجع به سندروم قبل قاعدگی با توجه به توضیحاتی که داده اید  به فرزندتان  اطلاع رسانی کنید.
در این سندروم  ،علایم روانی مثل افسردگی و اضطراب حدود ۲ هفته قبل قاعدگی به همراه علایم روانی دیگر و علایم جسمی متفاوت پدید می آایند.
مهارت کنترل خشم و‌ سایر مهارتهای زندگی...هم از مهارتهای آموختنی و قابل یادگیری است که در سنین بلوغ بایست آموزش داده شوند.